Съжалява ли за браковете си Мадона

За това, че Мадона става все по-скандална с годините, едва ли някой би влязъл в спор. Все пак, на самата нея ѝ харесва точно такъв имидж. И то не само с визия, но и с поведение.
Певицата и преди е била съвсем откровена за личния си живот, а в интервюто си за своя канал в YouTube тя прави поредните разкрития. От видеото разбираме, че заниманието, което Мадона се наслаждава все още да прави, е… любов. И го казва с доста чувствен ентусиазъм.
Но щом се стига до момента, в който трябва да отговори на въпроса кое е решението в живота, което не е било най-добрата ѝ идея, Мадона става по-сериозна и съвсем откровено отговаря на въпроса. Оказва се, че съжалява най-вече за браковете си. И то и за двата от тях.
Първият съпруг в живота ѝ е Шон Пен. С него са женени от 1985 до 1989 г. Вторият е Гай Ричи. С него пък бракът им продължава от 2000 до 2008 г. Малко след втория си развод обаче Мадона твърдо заявява, че повече не иска да се омъжва. “Мисля, че бих предпочела да ме прегазят с влак”, са точните думи на изпълнителката.
Двата ѝ опита за семеен живот може и да са неуспешни, но далеч не са причина тя да се затвори в себе си. Дори напротив – Мадона е по-открита от всякога и продължава да привлича внимание с шокиращи визии и поведение, с признания за личния си живот и сексуалност, както и с новите си музикални творения, разбира се.
Кариерата ѝ устремено продължава. А и по всичко личи, че скоро няма да приключи. В YouTube интервюто си Мадона представя предстоящия си албум, с който отбелязва завръщането си към хаус музиката. Освен това тя планира да направи турне през следващата година, което да посвети на друг специален за нея повод – рекорда си за цели 50 номер едно сингъла в класацията на Billboard Dance Club Songs, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Този път Райна подлуди всички, появи се в изненадваща компания... СНИМКИ

Райна си е Райна и това, което прави активно в последните няколко години, явно е повече от удоволствие за нея. А именно – да споделя красиви моменти от различни екзотични кътчета на света. Разбира се, център винаги е самата тя и изкусителните й извивки. И този път Пилето на поп […]

Съжалява ли за браковете си Мадона

За това, че Мадона става все по-скандална с годините, едва ли някой би влязъл в спор. Все пак, на самата нея ѝ харесва да си придава точно такъв имидж. И то не само с визия, но и с поведение.
Певицата и преди е била съвсем откровена за личния си живот, а последно в интервюто си за своя канал в YouTube тя прави поредните си разкрития. От видеото разбираме, че заниманието, което Мадона се наслаждава все още да прави е… любов. И го казва с доста чувствен ентусиазъм.
Но щом се стига до момента, в който трябва да отговори на въпроса кое е решението в живота ѝ, което не е било най-добрата ѝ идея, Мадона става по-сериозна и съвсем откровено отговаря на въпроса. Оказва се, че съжалява най-вече за браковете си. И то и за двата от тях.
Първият семеен мъж в живота ѝ е Шон Пен, с когото са женени от 1985 до 1989 г., а вторият е Гай Ричи. С него пък бракът им продължава от 2000 до 2008 г. Малко след и втория си развод обаче Мадона твърдо заявява, че повече не иска да се омъжва, като казва: “Мисля, че бих предпочела да ме прегазят с влак”.
Двата опита на певицата за семеен живот може и да са неуспешни, но това далеч не означава, че това е причина тя да се затвори в себе си. Дори напротив – Мадона е по-открита от всякога и продължава да привлича внимание с шокиращи визии и поведение, признания за личния си живот и сексуалност, както и с новите си музикални творения, разбира се.
Кариерата ѝ устремено продължава. А и по всичко личи, че скоро няма да приключи. В YouTube интервюто си Мадона представя предстоящия си албум, с който отбелязва завръщането си към хаус музиката. Освен това тя планира да направи турне през следващата година, което да посвети на друг специален за нея повод. А именно – рекорда си за цели 50 номер едно сингъла в класацията на Billboard Dance Club Songs, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истинската възраст на Сашо Кадиев шашна всички ВИДЕО

Сашо Кадиев наскоро отпразнува рождения си ден. Разбира се, направи го в типичен щур стил – с тик ток шега, предизвиквайки редица коментари в социалните мрежи. Видео от профила на актьора и тв водещ разсмя мнозина, защото от него става ясно, че Кадиев упорито се опитва да скрие на колко […]

Subscribe US Now