След загубения финал – какво каза Мадалина Геня по адрес на Григор Димитров

От около месец започнаха твърденията, че Григор Димитров и Мадалина Геня са се разделили. Като фактът, че българинът изтри всичките си снимки с нея от профила си в Instagram бе показателен.
За тези няколко седмици нито един от двамата не е казал нищо по въпроса, но пък наблюдаваме страхотна промяна във формата на тенисиста. Той дори успя да достигне до финала на турнира в Париж, но загуби от Новак Джокович.
След мача българинът и сърбинът си размениха силни и окуражаващи думи, а такива изненадващо дойдоха и от Мадалина Геня. 
Тя използва профила си в Instagram, за да сподели на стори снимка на Григор с приза за второ място след големия финал. Освен това, тя го е отбелязала и е написала: “Гордея се с теб”.
Тези действия на актрисата може да означават, че въпреки раздялата двамата са останали в добри отношения. А може и да означава, че не всичко е приключило и може да станем свидетели на обрат в събитията. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ

Изминаха три месеца откакто почина Брайън Рандал, партньорът на Сандра Бълок. На 5 август, на 57-годишна възраст, той загуби битката с амиотрофичната латерална склероза (ALS), която водеше през последните години. “Брайън избра рано да запази пътуването си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, […]