Как е щяла да се казва Кайли Дженър

Според някои името на човек определя съдбата му, според други то е визитната му картичка. Трудно бихме си представили да се казваме по друг начин, нали? А Кайли Дженър е можело изобщо да не носи това име.
Е, оказва се, че родителите на Кайли са били на косъм от това да я кръстят по друг начин.
Като част от тенденция в TikTok, 25-годишната американка публикува видео, в което разкрива името, което замалко е щяла да носи.
Майка ѝ Крис и баща ѝ Брус (вече Кейтлин) искали да нарекат дъщеря си с името Кенеди.
На видеото виждаме как Кайли се излежава на леглото с 4-годишната си дъщеря Сторми, а отдолу върви надпис: “Казвам се Кайли, но замалко да бъда…” След секунди се разкрива, че замалко да се казва Кенеди.
Клипът завършва със снимка на един от комплектите за устни на звездата, като “Кенеди” заменя вече известния ѝ псевдоним върху опаковката.
“Не грабва по същия начин”, е заглавието на TikTok поста.
Освен Сторми, Кайли и Травис Скот са родители на син, с когото се сдобиха през февруари. По-рано този месец източник на Entertaiment Tonight издаде подробности за четиричленното семейство: “Нещата между Кайли и Травис вървят супер. Те наистина са се напаснали заедно и успешно се справят като родители. Наистина им се получава, те просто живеят живота си. Справят се фантастично като родители на две деца.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фънки изуми с интимно признание: Навремето можех да... СНИМКА

Мине не мине и Фънки направи някое любопитно призанние за себе си, което мигновено предизвиква коментарите в социалните мрежи. Особено пък, ако става дума за интимни подробности, които никой не очаква да чуе. Наскоро рокаджията призна, че начина, по който се показва на плажа, съвсем не е неговия. И не […]