Фънки изуми с интимно признание: Навремето можех да… СНИМКА

Мине не мине и Фънки направи някое любопитно призанние за себе си, което мигновено предизвиква коментарите в социалните мрежи. Особено пък, ако става дума за интимни подробности, които никой не очаква да чуе.

Наскоро рокаджията призна, че начина, по който се показва на плажа, съвсем не е неговия. И не е носил бански от цели 30 години, а причината е изумителна.
Първо в БЛИЦ! Халваджиян изрита Фънки и Хилда от журито, на тяхно място сяда тази секси мацка СНИМКА

“Ще съм прекрасна картинка, ако реша да се издокарам в изрязани плувки. Не, това няма как да стане! Навремето можех да обуя и прашки на морето, но вече не. Предпочитам панталоните с дължина седем осми”, сподели пред “Уикенд” наскоро Фънки.
И допълни, че напоследък все по-рядко стъпва на златния пясък или в солената вода. Летните си ваканции прекарвал предимно в крайбрежните заведения с чаша студена водка в ръка и в компанията на добри приятели./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дългоочакваното щастие за Деми Ловато

Цели две години след като Деми Ловато се раздели с годеника си Макс Ерик, вече е време сега отново да яхне романтичната вълна и да си признае. Да си признае какво ли? Ами най-накрая, че с Jute$ са гаджета. За връзка между двамата се заговори след като тяхна снимка, на […]