Феновете на Черно море: Вън всички футболисти, без нашите юноши

Admin

От националния фенклуб “Черно море” излязоха с остра позиция след загубата на “моряците” от “Локо” (Пловдив) с 0:1 на “Тича”:

“Ние, истинските фенове на Черно море, настояваме всички футболисти, без нашите юноши и Илиан Илиев, да си ходят. Ако мислят, че с такава игра, ще изгонят Илиян, няма да се получи, защото те ще си тръгнат, а той ще остане. Тези футболисти трябва да знаят, че Черно море е светиня и футболно богатство за Варна. Срамота е да нямаме положения и удари във вратата, както в последната среща. По-добре да изпаднем, отколкото тези играчи да продължат да се присмиват и унижават Черно море и неговите привърженици”, заяви председателят на фенклуба на “моряците” Иван Михайлов.

Next Post

16 годишната Милица Стойчева е "Девойка Кюстендилска пролет 2018"

С голям спектакъл на открито се състоя конкурсът за избор на „Девойка Кюстендилска пролет 2018”. Водещи на програмата бяха актьорите Диана Любенова и Станимир Гъмов. Участие взеха популярните изпълнители Тита, Стивън Ачикор , както и любимецът на всички – Дичо. Победителката в тазгодишния конкурс е Милица Стойчева под номер 2, […]

Subscribe US Now