Кое ще е новото кралско бебе

Кралските семейства в Европа не са малко, а някои привличат повече внимание от останалите. Такива, разбира се, са английското кралско семейство, както и случващото се около принцеса Шарлийн на Монако след сериозните здравословни проблеми до скоро.
Друг член на княжеското семейство обаче е в центъра на вниманието тези дни. Това е племенникът на принц Алберт Луи Дюкрюе. Той съобщи, че очаква първото си дете със съпругата си Мари Дюкрюе.
Новината беше съобщена по оригинален начин – в официалните профили и на двамата в Instagram се появи снимка с кучето им, което носи шал с надпис: “Скоро ще съм батко”. От People уточняват, че кучето е спасено от Мари през 2019 г. и носи името Палачинка.
Луис и Мари са заедно, откакто се запознават в дискотека в Кан през 2011 г. и установяват, че всъщност учат в един и същи колеж.
Двамата се женят през 2019 г., като официалната церемония е в катедралата, където са се венчали Грейс Кели и принц Рание – родителите на принц Алберт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лют хейт за Джаферович след "Игри на волята", мрежата прегря СНИМКИ

Евгения Джаферович е поредната отпаднала от тазгодишния сезон на “Игри на волята”, след като премери безуспешно сили с Георги и Ралица на Арената. Но това, което се случи в мрежата минути след това, вероятно не е изненада за мнозина. “В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и […]