Любима актриса чака бебе, разкри, че е забременяла във…

Актрисата Искра Донова разкри, че е бременна с първото си дете в тв интервю за “На кафе”, а бебето се очаква да се появи в края на януари следващата година, като засега единствената подготовка от щастливите родители, е ремонт на детската стая.

Искра разкри пред Гала, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури, тъй като по това време снимала сериала “Братя”, това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции.

Донова разказа също, че първите три месеца от бременността й преминали доста трудно, тъй като й ставало лошо от голяма част от храните, които консумирала. Не можела дори да пие вода, а единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети.
Актрисата и половинката й решили, че в началото няма да споделят с никого новината за бебето, докато не минат критичните седмици и лекарите не ги уведомят, че всичко с плода е наред. Не съобщили дори на родителите си, изчакали да мине този период.
А от суеверие Искра още не разкрива пола на бебето, освен това не купува нищо преди раждането му. Но добави, че ежедневно ходи във фитнес залата, за да спортува, но всичко, което прави, е под наблюдението на инструктора й, като няма никакво натоварване в областта на корема./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев попита публично Ивелина защо не му е правила досега... ВИДЕО

Ивелина Чоева спретна нещо, което накара Сашо Кадиев да загуби ума и дума, и да я попита публично защо не го е правила за него досега. В профила си в Инстаграм чаровната моделка показа колко е сръчна в кухнята и заедно с миската Славена Вътова направиха питка за чудо и […]

Subscribe US Now