Преслава хвърли цяло състояние за луд купон за РД на щерка си СНИМКИ

Преслава определено не жали средства, когато трябва да празнува, независимо дали става дума за неин личен празник или този на дъщеря й Паола. Даже пръска луди пари, само и само да превърне празника в истинско бляскаво събитие!

Независимо дали има пандемия или пък инфлация, за Преслава рождените дни на малката Паола са повод да се развихри като за световно. Направи го и този път за 4-ия рожден ден на щерка си.
Мижав интерес: Галена, Преслава и Меди претърпяха пълно фиаско СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

След като сподели в социалните мрежи как са си изкарали, първите, които честитиха празника на малката госпожица, бяха колежките й от музикалния бранш, сред които Лидия, Джена, Юнона, Теа Таирович и др.
Емануела и Преслава сгафиха жестоко и ги попиляха СНИМКА
Константин, с когото Преслава е и дългогодишна близка приятелка, освен, че правят успешни музикални дуети, също нямаше как да пропусне този важен ден./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гигантската нова татуировка на Джейсън Момоа

В последно време от Джейсън Момоа очакваме неочакваното. Все още не проумяваме раздялата му с дългогодишната му партньорка Лиза Бонет, когато той ни изненада с ново амплоа като актьор в детски филм. А в последната седмица 43-годишната звезда от “Аквамен” направи и визуални промени. На 6 септември Момоа отряза дългата […]

Subscribe US Now