Отново ли е сам Леонардо ди Каприо

Още преди пандемията изглеждаше така сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил любовта в лицето на Камила Мороне. Е, връзката им е критикувана заради възрастовата разлика между 47-годишния актьор и 25-годишния модел, но това не ги спря да са заедно.
Двамата, разбира се, не казваха абсолютно нищо по-лично за връзката си, което е присъщо за известните личности. И така разбирахме къде почиват например от папаршки снимки. Сега обаче от източници на списание People разбираме, че всичко между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е приключило.
Към момента обаче няма абсолютно никаква информация около евентуалните причини за раздялата. Като тя дори не е официално потвърдена от нито една от двете страни.
Всъщност, за връзката между Ди Каприо и Мороне се заговори още през 2018 г., когато бяха забелязани в Аспен, Колорадо, а съвсем официално стана ясно, че са заедно, когато моделът придружи актьора на церемонията по връчването на Оскарите през 2020 г.
В интервю за Los Angeles Times през 2019 г. Камила Мороне осъди хората, които не одобряват връзката им само заради голямата възрастова разлика. Тогава тя твърдеше, че всеки има да излиза с когото си поиска. Също така се възмущаваше, че е популярна най-вече заради това, че ходи с носителя на Оскар, а не заради работата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катето Евро извади от нафталина СНИМКИ на Сашо Кадиев и трогна всички с думите си

На близостта между Катето Евро и Сашо Кадиев може да завиди всяка майка, която си мечтае да има същия контакт с детето си. Майка и син демонстрират привързаност, каквато сме виждали само по филмите.  А по случай рождения ден на обичания си син актрисата извади от нафталина ретро снимки на […]