Прецакаха жестоко Краси Радков заради Крисия, мрежата прегря… ВИДЕО

След последното издание на “Като две капки вода”, което спечели Крисия, влизайки в обувките на малкия Майкъл Джексън, в социалните мрежи буквално ври и кипи!

Въпреки старанието си да докара стъпките на световноизвестната звезда, Крисия така и не убеди зрители и фенове на хитовия формат за имитации, че заслужава първото място. Особено пък, след това, което показа Краси Радков, който пресъздаде брилянтно Тодор Колев.
Кулагин се подигра жестоко с Крисия заради… еротична фотосесия СНИМКА
“Направиха й жестока мечешка услуга! Защо я бутат, това е гавра с Краси Радков при такова изпълнение!”, гласи един от многобройните коментари във фейсбук страницата на музикалния формат. 

Крисия с температура на старта на “Капките”, закани се да… СНИМКА
“Това дете от много похвали, го натъпкаха с едно фалшиво самочувствие, което ще му провали кариерата за в бъдеще. То не се справя въобще, жалко, имаше малко талант, но самочувствието го уби”, още по-остър е и този коментар.

Всъщност от старта на юбилейния сезон на “Капките”, поне засега, феновете се обединяват около мнението, че именно 17-годишната разградчанка Крисия се представя най-слабо от тазгодишния звезден подбор./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now