Тони Димитрова скочи заради Петя Дикова: Срамът не е за нея!

Новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради невъзпитаното поведение в ефир от страна на децата на певицата Виктория Терзийска, обиколи за часове публичното пространство, предизвиквайки вълна от реакции. Най-горещо обаче, както обикновено, е в социалните мрежи, където и Тони Димитрова открито подкрепи Петя Дикова.

“Че каква е вината на Петя? Какво да направи? Да ги изгони? Срамът не е за нея!… Как да се справи? Поставете се на нейно място! Как бихте постъпили? Аз също щях да се смутя, то беше ужасно. Жалко!”, такъв коментар написа под публикация с въпросната новина Тони Димитрова и отприщи серия от реакции и на други учудени от тв казуса.
Ето защо свалиха Петя Дикова от ефир, култов гаф и кошмарно интервю й изядоха главата

“Интересно Дикова каква вина има? На страницата на Вики Терзийска имаше безброй негативни коментари и тя твърдеше, че проблем с децата й Няма ! Така, че проблемът явно Е за Вики”, пише под коментара на певицата потребител. А друг признава:
Излагация в ефир! Дъщерята на Вики Терзийска втрещи Петя Дикова с жестока обида ВИДЕО
“Аз напуснах училище, на 3 минути отсреща, постоянно място, заради такива невъзпитани и неуправлаяеми деца и техните претенциозни родители….В пубертета вече положението става отчайващо”.
“То като й видиш морала на Терзийска, ти става ясно!”, пък гласи поредната реакция./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кога Арнолд е разбрал, че иска да замени Австрия с Америка

Арнолд Шварценегер никога не е криел не само, че не съжалява, че се е преместил в Америка, но и че именно това е била мечтата му. От дневния му бюлетин разбираме и малко повече за мотивацията и пътя му към успеха. Актьорът отговаря на зададен му от фен въпрос в […]

Subscribe US Now