Виктория от “Ергенът” с шокиращи думи за богатия мъж, който преобръща живота й

Рускинята Виктория Капитонова няколко пъти в “Ергенът” заяви, че досега е имала само богати гаджета, а от тях е запазила скъпи часовници, телефони, маркови чанти и дрехи, дори лек автомобил. 

Най-накрая тя реши да разкрие кой мъж преобръща живота й и след него е запознала да гледа на парите по друг начин. И защо е спряла да си плаща сметките в ресторантите и по време на почивки. 
В публикация в Инстаграм профила си тя призна, че преди време е била фен на финансовия паритет и без да се замисля е плащала своята консумация в заведенията.

“Но всичко това се промени, когато срещнах един мъж. Той никога не ми разрешаваше да плащам за себе си и дори ми беше неудобно да му предложа, защото очевидно се виждаше как на него му е приятно да се грижи за мен”, споделя Виктория. И именно този мъж преобърнал напълно представите ѝ за това какъв трябва да е етикетът в ресторанта. 
Самата Капитонова признава, че голяма част от убежденията ѝ по тази тема идва и от руската школа във възпитанието ѝ, тъй като в Европа например няма нищо странно в това жената да плаща.
“Независима жена звучи красиво. Такива жени казват, че не искат да бъдат задължени и разходите не са проблем за тях, така че те плащат половината си за вечеря, за пътувания до морето и за билети за театър. И всичко би било добре, но по някакъв начин не работи при руските момичета да плащат на срещи и да се чувстват добре”, разкрива тя. С тези думи Виктория заяви на всички ухажари, че трябва да са с дебел портфейл, за да имм обърне внимание./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите и историите зад сценичните им имена

Въпреки че на повечето известни личности най-вероятно знаем рождените имена, най-често ги наричаме със сценичните им прозвища. А за това как получават прякорите си, оказва се, има доста любопитни истории. Лейди Гага На личната ѝ карта пише Стефани Джоан Анджелина Германота, но е по-известна като Лейди Гага. Сценичното име ѝ […]