Как Марго Роби събра погледите на всички

На наградите Златен глобус тази година видяхме много безупречни тоалети, носени от любимите ни знаменитости. Една неповторима рокля обаче привлече много погледи и то с причина – за изработката ѝ има цяла история, която може да се разкаже.
Актрисата, която я облича, е Марго Роби. През годините тя и френската луксозна марка Chanel си стават доста близки и решават да работят заедно и за наградите Златен глобус.
Розовата, украсена с кристали рокля, определено е подходящият избор за Марго Роби, която бе номинирана за най-добра актриса в мюзикъл или комедиен филм за ролята си във “Вавилон”.
Дизайнът на Chanel изглежда като напълно умишлено тематично съгласуван с тематиката на филма. В горната част роклята доста наподобява корсаж, докато долната част е обемна – намигване към роклите от 20-те години на миналия век. Впечатляващите детайли за роклята на Марго Роби обаче далеч не свършват дотук. 
От Vogue издават, че работата по творението на Chanel е отнело над 750 часа от труда на майсторите на марката. Разкроената рокля, изработена по поръчка, разбира се, е забележителна със светлорозовата си дантела и копринен тюл с шевронен мотив, украсен с пайети, мъниста и пера.
“Беше вълнуващо да работим с Chanel, за да сътворим тази персонализирана визия”, казва пред Vogue стилистката на Марго Роби. По думите на Кейт Йънг роклята е създавана в продължение на месеци, като разговорите за дизайна са започнали още през есента на 2022 г. “Срещнахме се през септември в Париж, докато всички бяхме на фотосесия”, споделя още Кейт Йънг.
Естествено, роклята едва ли щеше да постигне цялостния си ефект без правилните аксесоари. Марго Роби допълва тоалета си с обеци от бяло злато с диаманти, брошка и пръстен, също изделия на Chanel. Образът на “стария Холивуд” е завършен с прическата – спуснати вълнообразни къдрици, както и с грима – с акцент червени устни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое е карало Джулиан Мур да се чувства неуверена в холивудските среди

“За да бъдеш успешен в актьорската професия, задължително е да имаш определни физически данни. Независимо, че красотата е нещо толкова субективно.” Това откровение направи холивудската звезда Джулиан Мур в интервю за британския вестник The Тimes. И дори и да ни се струва странно, че една призната звезда като Мур може […]

Как Марго Роби събра погледите на всички

На наградите Златен глобус тази година видяхме много безупречни тоалети, носени от любимите ни знаменитости. Една неповторима рокля обаче привлече много погледи и то с причина – за изработката ѝ има цяла история, която може да се разкаже.
Актрисата, която я облича, е Марго Роби. През годините тя и френската луксозна марка Chanel си стават доста близки и за наградите Златен глобус 2023 също решават да работят заедно.
Розовата, украсена с кристали рокля, определено е подходящият избор за Марго Роби, която бе номинирана за най-добра актриса в мюзикъл или комедиен филм за ролята си във “Вавилон”. Дизайнът на Chanel изглежда като напълно умишлено тематично съгласуван с тематиката на филма. В горната част роклята доста наподобява корсаж, докато долната част е обемна, напомняща на роклите от филмите от 20-те години на миналия век.
Впечатляващите детайли за роклята на Марго Роби обаче далеч не свършват дотук. От Vogue издават, че работата по творението на Chanel е отнело над 750 часа и труда на майстори на марката. Разкроената рокля, изработена по поръчка, разбира се, е забележителна със светлорозовата си дантела и копринен тюл с шевронен мотив, украсен с пайети, мъниста и пера.
“Беше вълнуващо да работим с Chanel, за да направим тази персонализирана визия”, казва пред Vogue Кейт Йънг, стилистът на Марго Роби. По думите на стилистката роклята е създавана в продължение на месеци, като разговорите за дизайна са започнали още през есента на 2022 г. “Срещнахме се през септември в Париж, докато всички бяхме на фотосесия”, споделя още Кейт Йънг.
Естествено, акцентът на визията на Марго Роби, е роклята. Но едва ли тя щеше да постигне цялостния си ефект без правилните аксесоари. Актрисата допълва тоалета си с обеци от бяло злато с диаманти, брошка и пръстен, също изделия на Chanel. Образът на “стария Холивуд” е завършен с прическата – спуснати вълнообразни къдрици, както и с грима – с акцент червени устни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол си показа пеперудката СНИМКА 18+

Тийнсензацията Гери-Никол замина на екзотично пътешествие в Доминикана, за което сподели още през декември в интервю за БЛИЦ. Не пропусна възможност да покаже горещи кадри по бански, които обраха всички точки.  На едната снимка явно се вижда пеперудката на Гери, което се оказа доста коментирана в социалните мрежи.      […]