Емануела побесня и разкри шокиращи тайни от живота на Елвиса, даде му точна диагноза СКРИЙНШОТ

Певицата Емануела не спира да коментира участието на бившия си Мартин Елвиса в “Игри на волята”. Чалга фурията направи шокиращи разкрития за риалити героят, който от любимец се превърна в най-мразеният от зрителите участник. 

Сега Емануела излиза с още пикантни разкрития за Елвиса, които ще затвърдят мнението за него от последните няколко епизода. А този път Емануела няма цедка на устата и изкара на показ и най-мръсните тайни на бившия си, вероятно ядосана от последните слухове, че е спал с Денислава по време на формата. 

“Поведението му извън “играта” е същото, че и по-лошо. Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време. Възпитание – нулево. Радвам се, че съм далече от това и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни хора с комплекси и без едно псотижение в живота си, освен да са гаджета на известни жени”, реди Емануела на стори в Инстаграм. 

Емануела разкрива, че Мартин е ипотекирал апартамента си, за да може да се включи с малък дял в оборотно заведение в София. “Налични си всички симптоми на параноидна шизофрения – заболяване, при което хората притежават такъв бърз и болен ум, както и не приемане на на друго мнение и бягство от реалността. Истината е, че ако беше добър човек, можеше да бъде успял, а не деградиращ, безполезен и обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои”, споделя още фолк звездата. 

“Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дават някой лев, да си оправи сметките. И когато аз кажеш, че сме заедно, той им казваше, че съм “луда”. Карала съм го да отиде на психолог, можех да му помогна, но нещата ескалираха и си тръгнах от този Аз” казва Емануела./ show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Венета Райкова се зарече да не прави секс и обясни причината

Край! Венета Райкова обяви тържествено, че приключва със с*кса и всички плътски наслади. Тя го обяви в мрежата, през погледите на хиляди свои последователи, много от които обаче, не останаха изненадани от решението й и дори я попитаха не е ли свикнала вече… Припомняме, че откакто се разведе с Тишо, […]