Как Хари и Меган реагираха на диагнозата на Кейт

Новината за онкологичното заболяване на Кейт Мидълтън, която тя лично съобщи чрез видео в социалните мрежи в петък следобед, дойде доста шокиращо за всеки, който се интересува от кралското семейство.
Хиляди хора изпратиха добрите си пожелания към принцесата на Уелс, която не уточни точно с какъв рак е диагностицира, но обясни, че е открит в ранна фаза и тя вече се подлага на превантивна химиотерапия.
Сред изпратилите благопожелания на Кейт са и принц Хари със съпругата му Меган. Те са се свързали лично с принц Уилям и Кейт, за да изразят подкрепата си, пишат People. Списанието обаче споделя още, че Хари и Меган са направили и официално изявление по темата.
“Желаем здраве и бързо оздравяване на Кейт и семейството й, и се надяваме да могат да могат да се справят това спокойно и далеч от общественото внимание.” Това е било изпратено от представители на херцога и херцогинята на Съсекс до People часове след обявяването на диагнозата на Кейт.
Припомняме, че двете двойки – принц Уилям и Кейт, и принц Хари с Меган, последно са били заедно през септември 2022 г., когато участваха във възпоменателните събития за смъртта на Елизабет Втора в Уиндзор (заглавната снимка).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли е новата половинка на Башар Рахал

През юни 2023 г. беше премиерата на постановката “Отблизо”, базирана на едноименния филм от 2004 г. с участието на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен, създаден по едноименната пиеса на Патрик Марбър.  В четирите главни роли на представлението у нас влизат актьорите Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и […]

Subscribe US Now