Пам проговори за трагедията, заради която напусна “Ергенът”

Принудителното напускане на Пам Велидис от “Ергенът” предизвика множество коментари в социалните мрежи. Както вече стана ясно, лична трагедия е накарала колоритната участничка бързо да напусне романтичното риалити, в което иначе бе сред най-коментираните.

Броени дни, след като се случи всичко това, Пам бе гост в “Тази събота” по bTV, където сподели и какво точно се е случило в личния й живот, което толкова много да я разтърси.
Голяма драма извади принудително Пам от “Ергенът”!

Оказва се, че Пам е загубила най-близката си приятелка – момичето, което, всъщност, я е стимулирало да се яви в предаването. Есеистката сподели, че ако днес може да каже нещо на своята приятелка, това би било, че тя е най-хубавото нещо в приятелството, което някога ѝ се е случвало.
Разплакаха Пам от “Ергенът” с тези грозни думи, тя не издържа и… ВИДЕО
За съжаление Пам не е могла да се събере психически и да продължи адекватно участието си в шоуто след новината за нейната загуба, затова и решила да си тръгне. “Не защото нямаше да получа повече рози”, поясни само тя. И прогнозира, че победителка в “Ергенът” ще бъде Елена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

С какво ще черпи Чарлз на коронацията

Кой в крайна сметка ще присъства на коронацията? Какви бижута ще избере за събитието Кейт Мидълтън? Как ще се държи принц Хари без съпругата си наоколо? Това са все въпроси, които вълнуват всеки, който е в очакване на коронацията. Храна за размисъл обаче може да ни даде и рецептата, която […]

Subscribe US Now