Меди прибира по 120 бона месечно, но веднага ги харчи за….

Меди вече е толкова търсен, че през ден е на участие. Това стана ясно от програмата му за юни.

Един от най-хитовите в последно време певци ще обиколи цялата страна и това е само за посочения период. До края на лятното сигурно ще повтори и потрети.
На Меди ще му се наложи почти да не спи, защото има изяви и в няколко последователни вечери. При това разстоянията между градовете, в които са участията му, не са никак малки. Хонорарът на хитовият изпълнител е закован твърдо на 8 хиляди лева, пише “Уикенд”.

Така излиза, че месечно той си докарва минимум по 120 бона. Тъй като сам си е продуцент, не му се налага да отчислява процент от участията си.
Актуалният певец обаче имал прекомерно широки пръсти, издават негови приятели. Меди е любител на лукса и лъскавите возила. Неговите авери пък нонстоп го врънкали за скъпи подаръци, почерпки и солидни суми уж назаем. Огромно перо в бюджета на Меди е и обновяването на автопарка му, наброяващ около 10 лъскави лимузини.
Но напоследък интересът към него затихва, така ще е редно да помисли и да задели някакви средства за времето, когато няма да е толкова желан в чалга клубовете./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гущерова се похвали с автопарк за милиони СНИМКА

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова показа автопарка на семейството, който веднага бе оценен от последователите й на милиони левове. В задния двор на Гущерови са паркирани две от най-луксозните лимузини на немски автомобилен концерн. Цената само на една такава е над 400 хиляди лева. Любопитен факт е, че Светлана е оборудвала […]

Subscribe US Now