Драгана Миркович каза цялата истина за Лепа Брена и мразят ли се двете

Сръбските звезди Драгана Миркович и Лепа Брена ни идват на крака. Двете турбофолк изпълнителки ще се качат заедно на една сцена на 25 ноември в Арена София.

Драгана сподели в интервю пред радио “Веселина” , че се познава от дълги години с колежката си и никога не са били конкуренция, а приятелки. Така тя разсея спекулациите, че между двете е имало напрежение.
Кралицата на балканската музика не отрече, че е най-заможна сред колегите си.
“Аз не гледам на себе си като на най-богата сръбска певица, работила съм, обичала съм, трудила съм се и мисля, че Бог ме е наградил. Това или се случва или не се, аз само живеех живота си.”, каза тя.

“Сбъднала съм всички свои сънища. Получих повече от това, което мислех, че ще доживея. Аз съм скромен човек да търся повече от това не ми отива.”, заяви Кралицата на сърбежа.
“Коя е кралицата на сръбската музика, аз не мога да кажа, този въпрос не е за мен, а за публиката.”, каза Драгана.
“Популярността за мен е повече тежка отколкото лесна, но публиката е най-хубавата част от популярността.”, добави турбофолк певицата.
Драгана Миркович сподели, че би направила дует с български изпълнител. Развълнувано заяви, че обича добрите песни, добрите изпълнители и винаги е готова за хубаво сътрудничество.
Като за финал Миркович издаде, че няколко неща я правят истински щастлива. Това били семейството й, публиката, хубавите и позитивни неща./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Асиметричната, изрязана рокля на Никол Кидман, с която привлече всички погледи

Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди или пък такива за най-добро кънтри изпълнение, Никол Кидман винаги знае как да се справи с червения килим. И да оформи визията си така, че да привлече абсолютно всички погледи към себе си. И това не учудващо, предвид че Никол […]