Баба Янка разплака цяла България в “Стани богат”, Билалов остана без думи ВИДЕО

Понякога в “Стани богат” играта отстъпва пред житейските истории, особено ако те са толкова разтърсващи, колкото е тази на Янка Морчева от великотърновското село Леденик, която накара тв водещия Михаил Билалов да остане без думи.

Възрастната дама, която показа богат набор от знания, накрая на участието си разкри пред всички най-голямата болка в душата си и успя да разплаче не само публиката в студиото, но и редица зрители пред малкия екран.
Инфарктна ситуация в “Стани богат”, Екатерина изправи косата на Билалов СНИМКИ

“Бабо Янке, това е може би най-силното послание, което сме имали в “Стани богат”, така се обърна Михаил Билалов в края на участието към Янка Морчева, която е била организатор на читалищната дейност и библиотекар в селото. Тя спечели 3000 лева от предаването, които призна, че ще вложи в нещо много специално и тъжно.
Дразнещ неканен гост побърка Билалов в “Стани богат”, той скочи и го… СНИМКИ
“Сега, искам да те попитам – ти си дошла днес с мисия при нас. Дойде време да ни я разкриеш”, каза Билалов.
“Първо, да благодаря на публиката за помощта й. Тази година на 8 март дъщеря ми очакваше от сина си да й донесе някакво цвете. Но още на 7-ми й се обадиха от болницата, че е с мозъчна смърт. Някой беше помогнал на Тошко, който беше на 21 годнии, да напусне живота. Но ние решихме да го направим ангелче и подарихме органите му, които спасиха трима българи, дадоха им живот”, започна тя, а водещият и публиката веднага я аплодираха.
“Дойдох тук, за да можем да му направим паметна плоча – достойна като за ангелче. Повярвайте ми, въпреки че на гроба му ще има плоча, аз зная, че нашето дете е живо. Живо е, защото живее в трима човека.
Зная само едно – че когато прегърна някой от тях, аз ще прегърна него. Понякога се чудя защо когато органите на човек са в състояние да спасят човешки живот, защо близките му не го оставят да живее в някого, а трябва да ги заровят в земята да гният. Нищо не разбирам. Това е моята философия. Така разбирам аз възкръсването. Не да чакаме някога ние да възкръснем, а чрез това да дадем органите на детето на някого, няма значение дали е дете или по-възрастен човек. Но да са годни.
Учителна шокира зрителите на “Стани богат”, Билалов се видя в чудо СНИМКИ
Защо трябва да ги хвърляме в земята? Затова ви благодаря, че му помогнахте да направим този паметник. И когато хората го видят, да кажат – трябва така да постъпваме умно, разумно, по човешки. Нима лекарите не вършат същото? Пожарникарите спасяват живот, спасителите спасяват живот. Нима ние обикновените хора не можем да направим когато имаме възможност за това? Можем! Просто се иска да си преглътнем сълзите, сърцето ни да подейства по някакъв друг начин. Да послушаме разума и да постъпим правилно. Затова съм тук и благодаря отново, че може би ви и разстроих”, каза тя.
“Аплодисменти, дами и господа! Бабо Янке, това е може би най-силното послание, което сме имали в „Стани богат“, и аз ти благодаря, че дойде при нас. Ние много съжаляваме за това, което е станало, и сме сигурни, че това съобщение по някакъв начин ще откликне в много хора по отношение на донорството в България, което е на рамка и на ниво нула. Така че благодаря ти за това нещо и ти желая мир, здраве и сила!”, заяви силно развълнуваният Билалов.

“Благодаря на всички, че ме допуснахте до това предаване”, сподели баба Янка.
“Благодаря на г-жа Морчева за това тежко откровение. Надяваме се повече хора да разберат, че краят за едни може да е спасение за друг”, завърши водещият./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов обрат във "Фермата" часове преди големия финал СНИМКИ

Нов неочакван обрат разтърси “Фермата” часове преди големия финал на осми сезон да стане факт на 10 декември. Вече са ясни и всички финалисти, които ще премерят сили за голямата награда. Камелия, която вчера победи Нина на Арената в осмия сезон на “Фермата”, стана фермер на деня и имаше право да […]

Subscribe US Now