Скритата травма на принц Уилям

Смъртта на кралица Елизабет може и да разтърси Великобритания и цял свят, но за нейното семейство тя е много повече от загуба на монарх и световен лидер. Принц Уилям загуби баба си и това определено е травматично събитие.
Той е споделил, че да бъде част от процесията с ковчега на кралицата е събудило болезнени спомени.
40-годишният принц на Уелс има предвид смъртта на майка си принцеса Даяна отпреди 25 години, когато той отново е вървял след ковчега. “Той ми каза колко трудно му е било вчера и как всичко му е напомняло погребението на майка му”, споделя човек от събралите се край процесията пред The Telegraph.
Уилям е разговарял с много хора от опечалените, а друг е споделил пред изданието, че принцът ги е предупредил да не плачат, защото и той ще се разплаче.
Когато принцеса Даяна умира през 1997 г., синовете й са на 15 и 12 години, като и двамата присъстват на погребението. В интервю за People преди време принц Хари разкри, че това е било едно от най-тежките неща, които е трябвало да направи. И че, ако зависи от него, никога не би позволил на деца на такава възраст да присъстват на погребения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На Сърша Ронан не ѝ провървя

За премиерата на дългоочаквания “Барби” ще трябва да почакаме още… немалко. Тя е предвидена чак за юли догодина, но пък добрата новина е, че междувременно ще ни се отдават възможности да научаваме по нещо любопитно за снимките на филма. Като например това, че за Сърша Ронан обаче новините не са […]