Драма! Трети смъртен случай в семейството на Веси Банева за последните два месеца СНИМКИ

Последните два месеца са кошмарни за певицата Весела Бонева. В рамките на два месеца губи трети член на семейството си, а мъката е непреодолима. 

През ноември се самоуби майката на Веси Бонева, по-късно тя загуби и домашния си любимец – куче, а сега съобщи за нова тежка трагедия и издъхването на друг човек от фамилията й. 
От този свят си е отишла бабата на певицата, която прекарала последните си години в старчески дом в Хисар. 
“Тази вечер пътувах да си я видя в Хисар, там беше в най-топлия и най-уютния старчески дом, нейния втори дом обгрижена и заобиколена от истински приятелки Частен дом за стари хора “Резиденция дядо Ради”.
 

В себе си вече знаех , че всяка наша среща може да е последна за това се молех да ме изчака, за да целуна ръцете и! Тази вечер се качих по стълбичките и влязох в стаичката и, беше току що поела последния си дъх! Беше още топличка, милата ми Баба! Велика беше тя!
Отиде на небето на спокойствие в съня! Колко много научих от теб, Бабо! От сърце ти БЛАГОДАРЯ”, пише опечалената певица в профила си във Фейсбук./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рекордът, който никой не очакваше от Хари

Има ли хора, на които вече им омръзна да слушат за автобиографията на принц Хари? Със сигурност. Но явно има и доста, които искат да си я купят и прочетат. Това говорят числата от първия ден, в който тя се появи по книжарниците. Spare е продала 1.4 милиона копия само […]