Известна водеща на БНТ скочи срещу Камелия и гей парада ВИДЕО

Журналистката от БНТ Карина Караньотова оплю жестоко гей парада, който се проведе през изминалия уикенд. Тя показа скандално видео от шествието на “различните”, а под пиперливия й език попадна и фолк звездата Камелия. 

Русата фолк фурия бе сред гост-изпълнителите на шествието, където ги зарадва с емблематичните си хитове, сред които “Луда по тебе” и “Защо повярвах”. 
 

“Хора, това беше просто велико безумие. Гей- парад пред паметника на Съветската армия и бичи бесна чалга. Нямам думи просто. И то Камелия беше хедлайнер… Чалгария… щом днес и в Макдоналдс на Софийския бях пуснали маане, не знам вече…”, написа Карина във “Фейсбук” и сподели видео от изявата на Камелия. 
Хитовата фолк звезда бе подбрала много цветен и ефектен тоалет за различната си изява и пя на живо пред многохилядна публика, събрала се да покаже на света, че хората с различна ориентация също са нормални същества. Самата Камелия в обкръжението си има много хомосексуални приятели и на драго сърце приела поканата да се включи в “София Прайд 2022”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какъв баща е Бен Афлек

Че Джей Ло и Бен Афлек са по-влюбени и по-щастливи от всякога си личи съвсем ясно. Не спират да ни го показват самите те с публичните си изяви и постове в социалните мрежи. Последно в Instagram профила си Дженифър отново качи видео с трогателно послание към половинката си. А повод […]