Кралица Мери и принцесите Изабел и Жозефине – когато майката и дъщерите не са на едно мнение

Вероятно всяка жена мечтае да има гардероб като на кралица, особено ако тази кралица е Мери, съпругата на датския крал Фредерик. Една от най-елегантните и премерени в облеклото си кралски особи, австралийката все пак има и критици.
И те живеят в дома й – двете й дъщери. 52-годишната Мери признава, че 17-годишната принцеса Изабел и 13-годишната принцеса Жозефине въобще не са фенове на стила й. “Разликата в годините ни означава, че за нищо на света не биха облекли мои дрехи”, казва тя пред North West Star.
Мери обаче признава, че когато случайно все пак използват нещо от гардероба й, това винаги я кара да се усмихва. Такъв случай е кръщенето на Изабел през 2022 г., когато тя носи бял костюм с панталон, принадлежал на майка й.
По същия повод Жозефине носи розова рокля, преди това обличана от по-голямата й сестра. Самата кралица Мери е известна с това, че често повтаря тоалети и обича да намира нови начини да носи любимите си дрехи.
Един от най-известните такива случаи е вечерната рокля в бургундско червено, с която съпругата на датския крал Фредерик се появява на обичайната гала вечеря на кралското семейство по случай Нова година, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква ще е ролята на Диляна Попова в “Островът на 100-те гривни”

Малко след като през март стана ясно, че за първи път в българския ефир ще тръгне приключенското риалити “Островът на 100-те гривни”, научихме също, че негов водещ ще бъде Александър Сано. Днес пък разбираме, че той няма да е сам в ролята си на водещ, а рамо до рамо до […]

Subscribe US Now