Скарлет Йохансон както не сме я виждали досега

Скарлет Йохансон е впечатляваща с всяка своя поява. Независимо дали на червения килим или на големия екран, тя просто знае как да приковава погледите към себе си. И това сякаш ѝ се отдава съвсем без усилие.
Този път обаче актрисата ни смайва не с визия от червения килим, не и с роля за големия екран, а с неузнаваемостта си докато снима следващия си филм.
Тази седмица Скарлет Йохансон е била забелязана на снимачната площадка на Project Artemis, който в момента се снима в Джорджия, САЩ. Актрисата е изцяло в ретро визия, с която едва можем да я разпознаем.
Но пък си признаваме, че и така облечена ни се струва, че актрисата излъчва характерните си чар и сексапил. Скарлет е преобразена в жълта рокля, с кръгли слънчеви очила и къса ретро руса прическа.
В заснетата сцена тя кара ретро Camaro до магазин за електроуреди, излиза от колата и хвърля кофа за боклук през прозореца.
Сцената ни се струва доста странна, но предполагаме, че това е обяснимо предвид колко малко се знае за филма Project Artemis засега. Единственото, което е ясно е, че предстоящият филм на Apple е посветен на космическата надпревара, както и че в него Скарлет Йохансон ще си партнира с доста известни свои колеги. Сред тях са Чанинг Тейтъм, Джим Раш, Рей Романо и Ана Гарсия, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Баба Янка разплака цяла България в "Стани богат", Билалов остана без думи ВИДЕО

Понякога в “Стани богат” играта отстъпва пред житейските истории, особено ако те са толкова разтърсващи, колкото е тази на Янка Морчева от великотърновското село Леденик, която накара тв водещия Михаил Билалов да остане без думи. Възрастната дама, която показа богат набор от знания, накрая на участието си разкри пред всички […]

Subscribe US Now