Не е за вярване какво е работела Гергана Стоянова преди да стане известна с гласа си

Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен от самата нея, но и самата тя едва ли има нещо против да е така. Чаровната актриса, която често чуваме в дублажите на множество филми и сериали, е разпознаваема дори и за незрящите.

“Случвало се е на улицата някой незрящ да ме чуе и да попита: Може ли да ви огледам? След което започва да опипва лицето ми”, бе споделила преди време в тв интервю брюнетката.
Гергана Стоянова смрази с тази история за сина си СНИМКА

Вероятно ще е любопитно за мнозина да разберат, че преди да се захване с тази професия, Гергана Стоянова е завършила моден текстил и първата й работа е била като шивачка. Заради това и дълги години дрехите, които носи, са лично изработени от самата нея.
Гергана Стоянова пострада лошо при инцидент със… СНИМКА
“Преди години имах шивашко ателие и сама шиех почти всички дрехи, които носех. Честно казано капризите и претенциите относно облеклото ми създаваха истинско приключение, когато се случваше да пробвам нещо в магазин”, връща с усмивка лентата назад актрисата, която винаги е облечена елегантно./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

След "Фермата": Яни заби голяма красавица, двамата вече... СНИМКА

Миналата година със сигурност е от успешните за Яни от “Фермата”, защото той срещна любовта и то точно след участието си в култовия риалити формат. Такъв е бил и късмета на пчеларя от Козлец, който грабна голямата награда в третия сезон на шоуто, от новогодишната баница. И по всичко изглежда, че […]