След “Фермата”: Яни заби голяма красавица, двамата вече… СНИМКА

Миналата година със сигурност е от успешните за Яни от “Фермата”, защото той срещна любовта и то точно след участието си в култовия риалити формат.

Такъв е бил и късмета на пчеларя от Козлец, който грабна голямата награда в третия сезон на шоуто, от новогодишната баница. И по всичко изглежда, че щастието му вече е пълно. Наскоро той показа и половинката си.
Ето в чие легло е била Аксения преди “Фермата”
“Весело посрещане на Новата 2023 година живи и здрави да сме всички. Берекет по нивите и щастие в душите. Пълни кошери с мед и пълни къщи с късмет”, написа Яни в социалните мрежи.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Яни Андреев (@yani_andreev)

Изненада! Този участник от “Фермата” се раздели с жена си и направи бебе на друга СНИМКИ
Още на Бъдни вечер риалити героят се похвали пред последователите си в мрежата с думите: “Още от ранни зори неуморната българска мома готви постните гозби. Светли Коледни празници.” И дали пък до другата година семейството му няма да се увеличи с още един член…/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сузанита пак се закани на баща си СНИМКИ

Сузанита стана майка, но дори това не промени отношението към баща й Орхан Мурад, с когото спряха да си говорят още докато изпълнителката беше бременна. Както е известно родителите на Сузанита се разделиха след дългогодишен брак, а към днешна дата баща й вече има ново семейство и е щастлив с жена си […]

Subscribe US Now