Тежката загуба за Жизел Бюндхен

На всеки човек в даден момент от живота му се налага да се справя със загуба на любим човек, а през подобно нещо в момента минава Жизел Бюндхен.
Според People, майката на модела – Ваня Ноненмахер, е починала в болница в Бразилия на 75-годишна възраст. Тя е постъпила в болницата в петък и е починала през уикенда след като е загубила борбата с рака.
Освен 43-годишната Жизел Бюндхен, Ваня е майка на още пет деца – и петте момичета. Според информация на Vanity Fair тя е била пенсиониран банков служител и е отгледала децата си в трудолюбиво семейство от средната класа.
По различни поводи Жизел Бюндхен е споделяла снимки на майка си в профила си в Instagram, но към момента все още не е публикувала нищо след смъртта ѝ.
“Израснах, виждайки как майка ми винаги се опитваше да направи всичко възможно за нас, шестте момичета. Майка ми посвети целия си живот на семейството си и го направи с такава благодат”, пише за Ваня Ноненмахер Жизел през 2010 г. по случай Денят на жената. 
Тогава моделът разясни още, че именно майка ѝ е нейният герой и причината да вярва, че именно жената е основата на едно семейство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво събра отново Антонио Бандерас и Мелани Грифит

Дакота Джонсън имаше пълната подкрепа на семейството си след успеха на Saturday Night Live този уикенд. След като беше домакин на комедийното шоу, 34-годишната Джонсън се отпусна на афтърпартито на SNL, където към нея се присъединиха майка й Мелани Грифит и вторият й баща Антонио Бандерас. Звездата от “50 нюанса […]

Subscribe US Now