Как Сара Джесика Паркър прикова погледите (отново)

Героинята на Сара Джесика Паркър в “Сексът и градът” вероятно е една от най-разпознаваемите модни икони на всички времена. Подобно на Кари Брадшоу, и актрисата, която влиза в кожата й, винаги успява да ни изненада с модните си избори.
58-годишната Сара Джесика присъства на откриването на новия сезон на Нюйоркския балет. На галавечерта тя беше придружена от съпруга си Матю Бродерик (на заглавната снимка). Бродерик обаче почти остана незабелязан.
Съпругата му, която продължава да се подвизава като Кари Бардшоу в продължението на “Сексът и градът” “Просто ей така”, изглеждаше зашеметяващо. Тя беше облечена в черна рокля с паднали рамене и обемна пола-туту Carolina Herrera, която наистина й придаваше балетен вид.
Освен с голямата черна панделка в косата, Сара Джесика Паркър успя да ни изненада с избора си на обувки. Тя носеше сандали в различни цветове, но еднакъв модел – десният й крак беше в розово, а левият – в черно.
Обувките са от собствената й линия SJP и струват 450 долара, макар моделът отдавна да е изчерпан, пишат People. И припомнят, че още в трети сезон на “Сексът и градът” Кари Брадшоу носи две различни обувки Christian Louboutin, макар и еднакъв модел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко ще трябва да плати на бившия си Ариана Гранде

На Ариана Гранде определено не ѝ въври в любовта, като преди няколко месеца стана ясно, че е взела решение да се разведе с Далтън Гомес. Бракът им просъществува едва две години, като малко след раздялата се заговори, че в живота ѝ има друг мъж. От TMZ разбираме, че Гранде и Гомес са […]