След два неуспешни брака с Илон Мъск – Талула Райли отново е омъжена жена

След окончателната им раздяла през 2016 г. Талула Райли и Илон Мъск очевидно продължават живота си всеки в своята посока. Милиардерът тъкмо потвърди новината, че е станал баща за 12-и път, като припомняме, че има деца от три различни жени. И макар че двамата с Талула Райли нямат общи деца заедно, във връзката им е имало доста върхове и спадове.
Актрисата и милиардерът започват да се срещат през 2008 г., а две години по-късно са вече женени. През 2012 г. обаче той слага край на брака им и иска развод. Само година след това се женят повторно. В края на същата година следва нова молба за развод, подадена от Илон Мъск. По-късно той я оттегля, но през 2016 г. Талула Райли слага окончателен край на втория им брак.
През 2021 г. обаче актрисата отново открива любовта. На снимачната площадка на минисериала Pistol тя се запознава с колегата си Томас Броуди-Сангстър (“Наистина любов”).
Следващата година Талула Райли споделя в свое интервю за The Sunday Times, че двамата наистина не са си мислили, че има потенциал за романтична връзка помежду им, до момента, в който това просто не се е случило.
“Това беше няколко месеца след като работихме заедно и бяхме добри приятели”, допълва тя.
Очевидно оттогава връзката им се е развила наистина добре, защото преди почти година Талула Райли сподели щастливата новина, че с половинката си Томас Броуди-Сангстър са вече сгодени. В коментарите тогава я бе поздравил и бившият ѝ Илон Мъск.
Сега вече пък научаваме, че влюбените са си казали официално “да” на церемония, която се е провела на 21 юни в Хартфордшър, северно от Лондон. От The Sun са публикували и снимки, на които се вижда, че булката е била облечена в семпла и елегантна бяла рокля и разбира се, е носила воал и букет. Младоженецът пък е заложил на тъмносиньо сако, елек в кремав цвят, вратовръзка и сиви панталони.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

При какво условие Новак Джокович ще играе на Wimbledon 2024

Новак Джокович се наложи да напусне Roland-Garros с контузия, която не бе никак лека, защото дори се наложи сърбинът да претърпи операция. Случилото се постави под съмнение участието на Джокович както на Wimbledon, който започва квалификационната си фаза другата седмица, така и на Олимпийските игри 2024. През последната седмица Новак Джокович сподели […]

Subscribe US Now