31 години след “Мисис Даутфайър” – как изглеждат децата от филма днес

Робин Уилямс има много филми, с които го помним, а “Мисис Даутфайър” (1993 г.), който редовно се въртеше по родните телевизии преди години, е един от тях.
В комедията Уилямс влиза в ролята на Даниел Хилард, актьор, който след тежък развод със съпругата си прекарва все по-малко време с трите си деца – Лидия, Натали и Крис.
И понеже бившата му не иска и да чуе за него, Даниел решава да се дегизира като детегледачка на име г-жа Даутфайър. В новото си амплоа той прави така, че децата да са луди по него, а също така стопява ледовете с бившата си жена.
От премиерата на “Мисис Даутфайър” изминаха 31 години и актьорите, които тогава влязоха в ролите на деца, са пораснали изключително много. Всъщност по стечение на обстоятелствата Лиса Якуб, Матю Лорънс и Мара Уилсън са се събрали на едно място, за да си припомнят добрите стари дни.
Виждаме тяхна обща снимка в профилите им в Instagram, като Матю Лорънс пише, че винаги се радва да види своите екранни сестри. Якуб и Уилсън пък твърдят, че дори 31 години по-късно все още се чувстват така, сякаш наистина са роднини, пише Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венсан Касел вече не крие жената, която измести Тина Кунаки

57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста успяха да спечелят вниманието на всички по време на филмовия фестивал в Кан.  27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел, беше облечена в черна рокля с пайети докато актьорът заложи на класически костюм. Двойката присъства на филма Parthenope на Паоло Сорентино […]

Subscribe US Now