Кристиан Костов пострада сериозно след нелеп инцидент СНИМКИ

Кристиан Костов определено няма късмет, поне що се отнася до някои скорошни нелепи ситуации. Нелепи, но и с много тежки последствия за младия изпълнител, който ни представи на “Евровизия” преди няколко години.

В канала си в Телеграм певецът разказа какво точно му се е случило и потресе последователите си. “Съжалявам, че липсвах. Местя се, работя се и съм притеснен заради различни неща. Не съм споделял, но дори бях до друг град да видя леля ми и гроба на баба и дядо. Всичко беше много хубаво, докато не си изгорих клепачите на очите”, разказва той.
Писател скочи срещу Кристиан Костов: Ето това се казва леке

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Това, което всъщност е станало, е, че Кристиан е рязал с нож много лютива, но и много сочна чушка. Така от лютивия сок му пръснало в очите, а последвалата болка била адска.
Паника! Кристиан Костов се натрови, оплака се от… СНИМКА
“И заради постоянната болка и това, че си мих очите в момента, имам и възпаление на очите. Затова сега виждам зле, едвам чета, а всеки път, когато мигна, ме боли много”, разказва той.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Венета Харизанова е в "Пирогов", нахапана от бясно куче СНИМКА

Моделката и носителка на титлата “Мисис България” Венета Харизанова бе нахапана от бясно куче по време на разходката си на Витоша, а подробностите от инцидента вцепениха последователите й в мрежата. Както всяка друга неделя и тази манекенката се качила в планината с домашния си любимец, кученце от порода „Йоркширски териер“. За […]