Гергана Гунчева призна нещо неочаквано за развода с Бакърджиев, съветва се със…

Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването “Фермата” Гергана Гунчева е отлагала цели две години развода с Петър Бакърджиев, от когото има две деца – Самуил и Максим.

Къдрокосата чаровница, която е и носителка на престижния приз Мис България, се раздели със съпруга си тихомълком, а причините за разпада на иначе хармоничната им връзка дълго време останаха загадка дори и за най-близките им.
Стана му навик: Петър Бакърджиева заряза и новата си жена и…

Зад окончателното решение стои самата Гергана, а по-любопитното в случая е, че тя е обмисляла да напусне мъжа си много по-рано. Заради това и посещавала семеен терапевт, но уви, безуспешно, пише “Галерия”.
Изненада! Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева се разделиха заради…
“За мен решението беше обмислено, не съм бързала. Сложно и комплексно е, аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех правилното решение, без да се колебая”, коментира блондинката от малкия екран, която до ден днешен търси съвети от страна на специалисти, в това число – и астролози.

Петър взима семейното им жилище, в свободното време се отдава на грижите за трите си деца, последното от които е плод от любовта с настоящата му половинка Кристина Димитрова. С Гергана пък почти не се виждат, тъй като професионалните им ангажименти, независимо че са в една и съща телевизия, са обвързани с различно време. Но все пак поддържат добрия тон.
Именно Бакърджиев е човекът, който ще поеме изцяло грижите за децата, докато Гунчева участва във “Фермата”. Ще му помагат и бабите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо хората нападат Дуейн Джонсън и Опра

Последните месеци са изпълнени с новини за бедствия в различни точки на света. Като наводнения или пожари, унищожаващи не само природата, но и домовете на хиляди хора. През месец август огромни пожари засегнаха жителите на Хавайския остров Мауи и доведоха до смъртта на над 115 души. За да се опитат […]

Subscribe US Now