Когато Рики Мартин остане без дрехи

Лятото и горещите дни отминават, но това не означава, че навсякъде по света е така. И не означава, че някъде някой не събира тен в момента.
Като например Рики Мартин, който реши да подразни всичките си последователи с няколко поста в профила си в Instagram. На тях се вижда, че изпълнителя, който в момента се развежда, е на екзотична почивка и си прекарва добре.
51-годишният Мартин обаче реши да нажежи страстите до червено, публикувайки пост, в който се вижда, че събира тен чисто гол. Вижда се, че е в страхотна форма, а смият той дава разяснения защо е без бански.
Под поста Рики Мартин пише, че по този начин избягва угрозата да има разлика в тена. От Marca разбираме, че изпълнителят се намира в Тулум, Мексико, където е прекарал няколко дни. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кайли Дженър без грим

26-годишната Кайли Дженър използва Instagram профила на своята марка козметика, за да сподели видеоклип с урок за това как се използва най-новия ѝ продукт за красота – коректор за лице. Това, което направи най-силно впечатление обаче, е външният ѝ вид, защото една от най-богатите и успешни дами от клана Кардашиян-Дженър ни се […]

Subscribe US Now