Специалната връзка на принцеса Шарлот и принц Луис

Един от основните въпроси, които занимаваха феновете на Кейт Мидълтън преди коледния й концерт в Уестминстърското абатство, беше дали тази година ще видят на него и най-малкото й дете с принц Уилям.
Всички те останаха щастливи, защото петгодишният принц Луис също присъства на тържественото събитие на 8 декември вечерта. Той не изглеждаше притеснен от 1500-те гости, но пък можеше да разчита и на солидна подкрепа.
Тя дойде в лицето на по-големите му брат и сестра и, по-специално, на кака си Шарлот. Осемгодишната принцеса беше неотлъчно до братчето си, за да го напътства, а това направи впечатление на кралските коментатори.
“Толкова е сладко да видим и тримата (принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис – б.а.) заедно. Особено колко е грижовна Шарлот към малкия си брат”, коментира Софи Мирман пред People.
Луис пък отново показа палавия си нрав, като не пропусна да се пошегува със сестра си. Петгодишният принц духна коледната й свещичка пред камерите, но Шарлот по никакъв начин не показа да му се е ядосала.
И трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха облечени в тъмносиньо в комбинация с винено червено. А малката Шарлот се включи в тенденцията да повтаря тоалетите си, като носеше същото палто, с което беше на коледния концерт през 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко специална е връзката между принцеса Шарлот и принц Луис

Един от основните въпроси, които занимаваха феновете на Кейт Мидълтън преди коледния й концерт в Уестминстърското абатство, беше дали тази година ще видят на него и най-малкото й дете с принц Уилям. Всички те останаха щастливи, защото петгодишният принц Луис също присъства на тържественото събитие на 8 декември вечерта. Той […]

Subscribe US Now