Не е за вярване как е изглеждал Къци Вапцаров преди 30 години СНИМКА

Къци Вапцаров никога не се е притеснявал от годините си, както всъщност са много родни популярни личности. Напротив! Тв водещият дори наскоро показа директно какъв отпечатък и промени има по лицето си от развоя на времето.

И в случая говорим не за 1-2 години разлика, а за цели 30! Любопитното тук е, че въпреки различната година на двете снимки, шоуменът си е почти един и същ, най-вече с показалеца, който показва.
Къци Вапцаров алармира за голяма опасност и уплаши всички с тези думи
И ако мнозина ще направят всичко възможно, за да скрият всяка бръчица и промяна през годините, то за Къци е видно, че това е даже повод за усмивка.

“30 години разлика! Пръстът не е мръднал хахаха”, пише с усмивка Къци под фотоса, който веднага привока погледите и вниманието на последователите му в социалните мрежи, които веднага побързаха да потвърдят думите му в коментарите си.
Къци Вапцаров “проходи” след страшния инцидент и показа СНИМКА
Е, в духа на хумора, който излъчва от снимката той, се намериха и такива, които му отвръщат със закачка в реакциите си. “А кръстът?”, пита го негов виртуален приятел, а Къци Вапцаров отвръща с категоричното: “Работи”. А малко след това в отговор на друг коментар, тв водещият си признава, че “..на младини бях по-мръднал”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Майкъл Джордан в 23 факта

Днес, 17 февруари, рожден ден празнува смятания за най-велик баскетболист Майкъл Джордан. Този рожден де обаче ще бъде по-специален за него, защото става на 60. Източник: blitz.bg