Виктор Стоянов изкарва луди пари, започна да произвежда… СНИМКИ

Виктор Стоянов съвсем не работи само върху себе си, както си мислят мнозина, съдейки по атлетичното тяло, което вае във фитнес залата от години.

Най-желаният тв ерген се е захванал с нещо много по-доходоносно, поне за момента. Вероятно много ще се изненадате да разберете, че той се развива бизнес с производство на ядкови масла – фъстъци, кашу и бадеми. Освен това е създал и малка рекламна агенция с намерението да се занимава и с криптовалута.
Тези СНИМКИ след финала издават имат ли връзка “Ергенът” Виктор и Александра
В личен план по всичко изглежда, че Виктор е щастлив в компанията на Алекс Гърдева, с която все повече изглеждат като влюбена двойка със сериозни намерения за съвместно бъдеще.

Изненада! Ето кого избраха за новия “Ерген” СНИМКИ
Дали обаче, участието му в “Ергенът” и бързата слава, която му донесе, ще го изкушат да се появи отново в тв ефир – в друга продукция, само времето ще покаже. А как ще му се развият и бизнес, и любовните планове – и в социалните мрежи става достатъчно ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Роми Стрийд - бременна и много секси

Преди няколко години един от най-сексапилните “ангели” на Victoria’s Secret Роми Стрийд реши да обърне гръб на кариерата си, за да се отдаде на семейството и едногодишната си дъщеря. Наскоро стана ясно, че 26-годишният модел отново е бременна. Тя и 30-годишният Лоренс ван Лювен очакват второ дете. Новината съобщи Роми в […]

Subscribe US Now