Камелия с култови признания, разкри нещо неподозирано СНИМКИ

Коледната магия със сигурност е завладяла поп фолк дивата Камелия, която направи серия от лични откровения в края на годината в ефира на Нова телевизия.

Изпълнителката, която продължава да приковава с лекота вниманието на феновете си с различни изкусителни фотосесии, съвсем скоро ще издаде и своята автобиографична книга.
Камелия шокира с тази новина – ще вдига сватба с любимия си
Както може да предположите, тя ще съдържа много лични истории от живота на Огън момичето на поп фолка, някои от които със сигурност ще предизвикат бурни отзиви.
“Има моменти, когато съм на ръба. Но аз се чувствам добре, когато пътувам, когато работя”, признава певицата.

“Мен никой не ме познава. Познават образа Камелия, различни неща, които съм споделяла през годините. Никой не ме познава с изключение на мъжа ми, които е свидетел на радостите, на болките ми, на моментите на отчаяние, през които съм минавала. В книгата ще бъда една откровена Камелия – от моето детство до сега. Не съм безгрешна, но не съм и чак толкова прекрасна. Жив човек съм, имам от всичко. Ако мога да бъда полезна, споделяйки моя път, ще бъда щастлива”, споделя Камелия.
Камелия вдигна градуса предколедно СНИМКИ
Както е известно изпълнителката се възстановява и релаксира с флотационна терапия, като за целта има у дома си специална флотационна капсула. “Изпадала съм в много различни състояния, в които дори ума ми изчезва. Става за секунди. Усещаш, че все едно не си ти, но си в същото време. В тази капсула релаксирам, не получавам паник атаки, успокоява ме, кара ме да бъда по-уверена.

На въпрос дали е очаквала хейта след корекцията на носа си, Камелия отвърна така: 
“Получих хейт, да, но това беше нормално, предвид силната и категорична стъпка, която направих. Знаех, че ще се случи така, но не ми пречи. Всеки има право да си каже мнението. Когато чета негативни коментари, това не ме докосва, важно е аз как се чувствам. Имах нужда да направя тази корекция на носа. И преди си обичах носа, но сега съм прекрасна за себе си. Пожелавам си да съм здрава – когато човек е здрав може да разреши всякакви ситуации./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъжд от пари за Деси Цонева! Любовницата на виден предприемач й даде 2 милиона лева за...

Деси Цонева и майка й Мариана са по-богати с около 2 милиона лева, след като продали наскоро един от семейните апартаменти, намиращ се точно срещу Руската църква “Свети Николай Чудотворец”. Купувачът е платил 940 000 евро на наследниците на Димитър Цонев.  Жилището, което Деси наричаше “градския ни апартамент”, се намира в сърцето […]

Subscribe US Now