Когато Джей Ло се пошегува с любовния си живот

Напоследък Дженифър Лопес е по-щастлива от всякога и това определено си личи. От повече от година тя е омъжена за голямата си любов Бен Афлек, който я кара да цъфти напук на възрастта. И със сигурност любовта е нейното голямо вдъхновение и в професионален план.
Певицата започна годината с представянето на песента “Can”t Get Enough”, която е част от предстоящия й албум This is Me… Now. Тя е с характерното за Лопес танцувално звучене, а във видеото към нея я виждаме в ролята на булка – не веднъж, а няколко пъти.
Джей Ло казва “да” на няколко мъже последователно, сменяйки и различни булчински рокли. А сред гостите на нестандартната церемония са нейните приятели, които цъкат с уста, коментират и я критикуват за любовните й избори. Но накрая всичко завършва добре – с общ танц със сложна хореография – точно в стила на певицата.
В песента тя говори за истинската любов и за това колко силно вярва в нея, каква романтичка е и т.н. Но накрая се оказва, че всичко е само в мечтите й, а в действителност тя е в кабинета на своя психотерапевт и единственото, което я вълнува, е нейната работа. Или поне това показва на останалите.
А всички тези факти ни карат да си мислим, че в тази песен Лопес споделя част от своята истинска история. Именно това тя потвърди и пред журналистите при раздаването на наградите Златен глобус. За дългоочаквания си албум Лопес споделя, че той разказва история за това как след като са ти разбили сърцето може пак да повярваш в любовта.
“Аз съм един вид експерт в истинския живот. Не толкова по браковете, колкото по сватбите”, шегува се сама със себе си тя. И допълва, че не се взима много на сериозно, а приема живота като едно “лудо приключение”, в което има възходи и падения, затова не спираш да се опитваш и никога не се предаваш, цитират я от She Knows.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Членовете на кралското семейство, които печелят милиони от реклама

Принцеса Ан – единствената сестра на крал Чарлз, отново се оказа най-работещият член на кралското семейство за 2023 г. Броят на нейните официални ангажименти значително надхвърля този на останалите работещи членове на двора. За сметка на това дъщеря й не разчита на държавна издръжка. Зара Тиндал, дете на Ан от […]

Subscribe US Now