Какво мисли за пътуването с деца Деница Стоянова

С отшумяването на пандемията пътуванията отново се превърнаха в нещо напълно нормално и не чак толкова предизвикателно, колкото в средата на 2020 г. например.
И това е добра новина за всички, които обожават да разширяват хоризонтите си. Деница Стоянова също обожава да пътува и това не е тайна за никой, който я следва в социалните мрежи.
Последното ѝ пътуване е до Танзания и остров Занзибар. Разбира се, не е сама, а в компанията на съпруга си Михаил Александров и двете им дъщери. Освен много екзотични снимки, Деница споделя и малко повече за пътуването с деца.
Тя споделя, че повечето им пътувания са през месец декември, защото именно тогава половинката ѝ има няколко седмици, в които почива. И така са съобразявали пътуванията с него, но с появата на второто дете нещата доста са се променили.
Деница Стоянова допълва, че почти винаги избира да пътуват заедно с децата си, а в момента се съобразяват с ритъма и ангажиментите на по-голямата им дъщеря. “Периодът с най-малко контролни в училище, най-лек материал за взимане, който учим заедно (мъкнене на един ръчен багаж с учебници + още един с уредите от гимнастиката) периодите, които не изискват интензивни тренировки, т.е. тези в които няма състезания или друг тип изяви.”
По-малката им дъщеря е все още малка и няма толкова ангажименти. Деница Стоянова обобщава, че с Михаил Александров са от родителите, които се съобразяват с децата си и техния ритъм, защото знаят, че така те ще бъдат спокойни и ще чувстват подкрепата им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето с какъв изтъркан номер Крум Савов е свалил жена си Мая

Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си номер, на който другите не се вързали. Това става ясно от коментари на тв зрители след участието на съпругата му Мая в “Черешката на тортата” преди няколко седмици. Чаровната блондинка развърза кесията със спомени и се върна към много лични и […]

Subscribe US Now