Ще задмине ли Кейт принцеса Даяна

Принцесата на Уелс не е просто една от важните титли в британския кралски двор. Благодарение на принцеса Даяна, тя се превърна в символ на състрадателността и грижата от страна на монархията за нейните най-уязвими и страдащи поданици.
А Кейт Мидълтън, която в момента е принцесата на Уелс, прави всичко възможно, за да продължи завета на покойната си свекърва. Преди ден тя използва официалния профил на принца и принцесата на Уелс, за да сподели послание.
То е по повод Седмицата за борба с наркозависимостта. “Срамът от зависимостта спира пострадалите и техните семейства да потърсят помощ, много хора губят живота си в следствие на това”, казва тя.
Кейт Мидълтън допълва, че единственият начин да се помогне на наркозависимите е обществото да потърси причините, довели ги до наркотиците.
Много от феновете на принцесата обърнаха внимание на снимките, които се виждат зад гърба й по време на видеообръщението. Това са три отделни фотографии на семейството на Уилям и Кейт.
На първата са всички – Уилям, Кейт и трите им деца Джордж, Шарлот и Луис. Втората е само на двете по-големи деца на първия им учебен ден през 2018 г., а третата – на принцът и принцесата на Уелс от посещението им в Пакистан през 2019 г., уточняват от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поредна драма в "Игри на волята", линейките хвърчат заради... СНИМКИ

Поредна драматична ситуация беляза снощния лайф в “Игри на волята”, след като Фейгин буквално се срути от изтощение, а сходна ситуация застигна и Георги от отбора на Непобедимите. Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства на Арената, за да разпределят териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. В […]

Subscribe US Now