Лице от bTV напусна телевизията и заяви, че повече няма да се занимава с журналистика

Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна телевизията и в бъдеще въобще няма желание да се занимава с журналистика. 

Добре познатият ни репортер вероятно е отвратен от случващото се в държавата, нивото на журналистика в България и непрекъснатите лоши новини, които ни заливат от малкия екран. Затова е взел кардиналното решение да се сбогува с детската си мечта. 
Репортерът Петър Антонов обяви във “Фейсбук”, че приключва с журналистиката. И обясни подробно защо е взел това кардинално решение. 
“Разделям се с bTV! И съм благодарен за гласуваното доверие и шанса да работя в най-силния нюзрум в България! Колеги, велики сте! Разделям се и с журналистиката!

След точно 12 години и 19 дни в професията благодаря на всички продуценти, оператори, монтажисти и шофьори, с които имах честта на работя! Благодаря и на всеки, застанал пред микрофона, за да отговори, разкаже или сподели своята история или гледна точка! Има събеседници, лица, очи и думи, които не се забравят!

Като репортер бях на места, на които съм мечтал да бъда, но стигнах и до там, където никой не би искал да отиде… и в двата случая си заслужаваше! Зад кадър имаше и радост, и гняв, и любов и предателства… и всичките бяха ценни… и бяха уроци!

А най-ценното е, че се сдобих с истински приятели… малко, но незаменими! Сега си взимам и тях, а и всички моменти! А утре… утре ще е първият “ред от новата страница”…! И пак ще е с хъс и амбиция”, пише той, но не посочва с какво ще се занимава след края на телевизионната си кариера./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Познахте ли я? Това момиче днес е една от най-големите ни певици СНИМКА

Това момиче днес е една от най-обичаните певици у нас! На всеки рожден ден се пее нейна песен. Познахте ли я? Черно-бялата фотография е от детските години на великата наша певица, която трудно бихме разпознали на този кадър. Но днес е голяма звезда с емблематична визия и глас, които не […]

Subscribe US Now