Поредна драма в “Игри на волята”, линейките хвърчат заради… СНИМКИ

Поредна драматична ситуация беляза снощния лайф в “Игри на волята”, след като Фейгин буквално се срути от изтощение, а сходна ситуация застигна и Георги от отбора на Непобедимите.

Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства на Арената, за да разпределят териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. В крайна сметка Безстрашните пак затвърдиха отборния си дух и си гарантираха още една седмица сред лукса на Резиденцията. 
Ралица от “Игри на волята” изплака мъката си! Боли я, че…

Много тежко падане на Фейгин обаче, стресна жестоко всички на Арената. Крехката фигуристка, която иначе демонстрира страхотен боен дух и готовност в битките, падна много лошо от високите кокили, на които бе качена и с уплах заяви, че от устата й излиза пяна.
Алекса и Елица от “Игри на волята” ще стават родителите
Малко по-късно именно Фейгин смени Георги, който също бе изведен до линейката от медицинския екип. Племето на Непобедимите се класира на фаталното второ място.
Любопитен момент бе посланието на Михаела, което Безстрашните чуха малко преди да излязат на Арената. Думите на красивата брюнетка успяха да разединят племето, предизвиквайки напрежение във взаимоотношенията между съплеменниците. Михаела открито разкритикува Джаферович и предателството в женската коалиция, признавайки, че най-голямата победа, с която си тръгва от състезанието, е приятелството ѝ с единствения истински човек – Ралица./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не сте виждали Азис така, потресаващ е... СНИМКА

Виждали сте Азис как ли не – на токчета, с грим, с всевъзможни цветове по косата, но визията, с която се появи той този Хелоуин, успя да предизвика нещо страшно в мрежата. Краля на поп фолка у нас, както неслучайно наричат изпълнителя, се дегизира като гладиатор, а кадъра, който публикува в […]