Принцът, който си купи имот за 3.4 милиона

В началото на 2023 г. децата на принц Йоаким – по-малкия син на датската кралица Маргрете, бяха лишени от титлите си като част от стратегията на Маргрете да “олекоти” и модернизира монархията.
Самият Йоаким пък съобщи, че със семейството си се мести в САЩ, където поема пост в датското посолство във Вашингтон. Именно покрай преместването принцът и съпругата му Мари продадоха вилата си в Клампенбург, в която живяха в продължение на две години.
Сега 54-годишният принц и 47-годишната Мари са купили нов имот в Дания, съобщават Hello. Той се намира във Ведбек – луксозно предградие в северната част на Копенхаген. Не се уточнява какъв точно е той, но е ясна цената му – 3.4 милиона евро.
Предполага се, че в него ще се събира голямото семейство на принц Йоаким, когато е в Дания. По-малкият син на Маргрете е баща на четири деца – 24-годишният граф Николай и 21-годишният граф Феликс от предишната му съпруга графиня Александра, както на 14-годишния Хенрик и 11-годишната Атена от брака му с Мари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

70-годишният Сашо Диков втрещи със секс признания: ето колко жени е "обърнал"!

Сашо Диков отново напомни за себе си и то как. 70-годишният спортен журналист реши да направи тв изповед за живота си, в който любопитните моменти със сигурност са безброй. Пред Диана Любенова по БНТ Диков успя буквално да шашне зрителите, а и водещата, с откровенията си. Може и да е […]

Subscribe US Now