Щастлива ли е Шер с почти 40 години по-младия мъж до себе си

Шер сподели тайната на това да изглежда добре и доста по-млада за своите 76 години. А разковничето ѝ се крие във факта, че се чувства истински щастлива и се наслаждава всячески на живота.
И няма как да е иначе, предвид че певицата има връзка с мъж, който е с близо 40 години по-млад от нея. При това връзката им не е просто флирт, а е резултат на сериозни отношения – Шер и Александър Едуардс са заедно вече от няколко месеца, демонстрират публично колко държат един на друг и дори си разменят скъпи подаръци. За коледните празници музикалният директор Александър подари на изпълнителката на “If I Could Turn Back Time” внушителен пръстен с диамант.
И когато наскоро Шер бе запитана от ExtraTV на какво се дължи младежкият ѝ вид, тя усмихнато призна, че “няма никаква представа, освен че има весел нрав”. И допълни, че просто е щастлива. “Събуждам се сутрин и се чувствам просто така, да”, допълни певицата.
В края на миналата година Шер все пак намери за нужно да сподели публично, че предполага как изглежда отстрани сегашната ѝ връзка, пише Bang Premier. Дори каза, че може де е “донякъде нелепа” заради голямата разлика във възрастта. Но и подчерта, че най-важното в крайна сметка е, че двамата с Александър се разбират добре и си пасват във всяко отношение.
И дори допълни на шега, че по-възрастните мъже не изглеждат особено захласнати по нея. “Александър е страхотен, много мил и умен. Освен това е талантлив, забавен, а и доста красив”, каза Шер. “По-младите мъже не се вглеждат толкова, не се интересуват силна личност ли си, или просто искаш да правиш глупави неща. Приемат ме такава, каквато съм. Защото аз никога няма да се откажа от себе си и своята същност заради някого.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съпругата на Брус Уилис има какво да каже

Вече почти година измина, откакто разбрахме, че Брус Уилис се оттегля от актьорската си кариера заради поставената му диагноза афазия. Миналият месец обаче семейството му за съжаление сподели още лоши новини. А именно, че заболяването е прогресирало във фронтотемпорална деменция. Именно семейството сега е неотлъчно до Брус Уилис. След диагнозата […]