Гаджето на Мастагарков се оказа истинска сексбомба СНИМКИ

Моделът Благомир Мастагарков, който стана популярен благодарение на участието си в “Игри на волята” и скандалната интимна връзка с певицата Деси Слава, е влюбен в провъзгласената за най-известна тийнейджърка по света. нейни снимки показват, че е прекалила с корекциите и в момента е истинска сексбомба. 

Негови приятели издадоха голямата тайна и разкриха самоличността на жената до Мастагарков. 

Жената до Мастаганков е красивата Вени Савова. Преди 10 години тя е била избрана за Мис Тийн в САЩ, където е победила младите момичета от цял свят. Вени разкрива нашироко за връзката си с Мастагарков.
В продължение на няколко седмици тя споделя снимки от моменти, в които те двамата гледат шоуто у дома.  Според информацията те са заедно от доста време, но не желаят да обявят връзката си публично. И двамата са модели и се познават от години, тъй като и двамата живеят в един и същ град, Пловдив.

Благо категорично отказва да говори за личния си живот, но изглежда Вени е решила да покаже на фенките му, че не е ерген и да се откажат от мераците си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Теодора Мудева и Румен Радев - секси, голи и златни

Благодарение на съвместното си участие си в пети сезон на “Игри на волята” Мис България 2018 г. Теодора Мудева и половинката ѝ Румен Радев бързо се превърнаха в една от любимите ни двойки.  Затова и от време на време не пропускаме да хвърлим едно око на профилите им в социалните мрежи, за […]