Екстравагантното решение на Кейт и Уилям за децата им

Британското кралско семейство може да е най-популярното монархическо семейство в света, но това не означава, че членовете му не говорят други езици освен английски. Особено престолонаследниците, на които ще им се наложи да имат професионални ангажименти в различни държави.
Крал Чарлз започва да учи уелски от момента, в който става принц на Уелс. Освен това владее френски и немски. Френският е основният език, който повечето членове на фамилията Уиндзор учат. С новия принц и принцеса на Уелс обаче нещата се променят.
Уилям и Кейт Мидълтън са взели решение децата им да научат и испански. Макар Уилям понякога да разговаря с тях на френски – език, който ползва свободна, самата Кейт се е заела да учи Джордж и Шарлот на испански.
“Предвид факта, че Джордж, Шарлот и Луис вероятно ще изпълняват всички кралски задължения на пълен работен ден в бъдеще, и ще се срещат с хора от цял свят, няма нищо учудващо, че принцесата на Уелс иска децата й да бъдат уверени лингвисти”, коментира кралският кореспондент Даниел Стейси пред HELLO.
Кейт Мидълтън прекарва година в Чили след завършването на колежа – вероятно това е периодът, в който развива любовта си към испанския. Допълнителна помощ в уроците й е испанската гувернантка на децата Мария Тереса Турион Борайо.
Мария е част от семейството на Уилям и Кейт от 2014 г. и поделя времето си между двореца Кенсингтън и Анмър Хол. Тя се грижи не само за настоящите нужди на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, но и за правилното развитие на социалните им и когнитивни умения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силиконката Пандора се разкрачи в ефир, показа си най-милото на загорели зрители

Скандалната танцьорка Биляна Василева, по-известна като Биби Пандора, която бе обвинена, че шофира пияна, се разкрачи в ефир и потресе зрителите.  Тя работи в музикална телевизия, където приема поздрави. Разбира се, взели са я по една единствена причина – скандалното й поведение и пошлостта, които привличат обаждания на загорели мъже.  […]

Subscribe US Now