Откраднала ли е майката на Майли Сайръс гаджето на дъщеря си

Има нов обрат в драмата на семейството на Майли Сайръс. Докато феновете наскоро се фокусираха върху възможни усложнения в отношенията между Майли и баща й Били Рей, след като тя пропусна да му благодари, докато приемаше първата си награда Грами миналия месец, източник казва на Us Weekly, че всъщност има друго неприятно развитие в семейната драма, но то не е между Майли и баща ѝ, а между майка ѝ Тиш и най-малката й дъщеря – Ноа.
Още по-интересното, че е замесен и новият съпруг на Тиш – Доминик Пърсел. В новия епизод на подкаста ѝ Call Her Daddy”, 56-годишната Тиш споделя историята за произхода на романса си с 54-годишния Пърсел.
Според нея тя дълго време е била тайно влюбена в актьора – още докато го гледа в “Бягство от затвора” заедно с двете си по-големи дъщери Бранди и Майли. Тиш дори се шегува, че Пърсел е бил нейният “голям пропуск” през целия й 28-годишен брак с бившия й съпруг Били Рей. Тиш добавя, че Пърсел й е изпратил приятелско съобщение в Instagram през 2016 г., но тогава тя не му е обърнала внимание по обясними причини, защото все още е била в брак с бащата на Майли. 
Тиш решава да изпрати съобщение на Доминик през 2022 г., малко след като е подава молба за развод с Били Рей. Според Us Weekly обаче има нещо повече в любовната история на двойката. Изданието пише, че преди връзката на Тиш и Доминик, 24-годишната Ноа първо е била романтично обвързана с Пърсел. “Ноа излизаше с Доминик, когато Тиш започна да го преследва”, казва източникът, който твърди, че Тиш “е била наясно” със ситуацията.
Тиш и Пърсел обаче се влюбват до уши. Описвайки първата им среща, Тиш казва в Call Her Daddy: “И така, отиваме на обяд, който продължава цели три часа.” Тя допълва, че са си казали обичам един на друг само ден по-късно.
Когато Тиш и Пърсел се женят в имението на Майли в Малибу през август 2023 г., Ноа не присъства на церемонията. Вместо това тя сякаш нарочно публикува свои снимки от друго място в Instagram. Феновете тогава спекулират, че Ноа е пропуснала сватбата, защото е заела страната на баща си при развода, но е възможно и да не е била поканена на събитието или да е отказала да присъства, ако наистина преди това е имала връзка с 54-годишния актьор от “Бягство от затвора”.
Според изданието Майли дори е имала въоръжена охрана пред дома си този ден като предпазна мярка, за да не позволи на Ноа, която живее в апартамент само на няколко пресечки от сестра си, да се опита направи някоя сцена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата, която нарече "идиот" холивудска звезда

Едва ли има актьор, който да не иска да му се отвори възможността да играе редом до някои от най-големите имена в света на киното. Понякога обаче се оказва, че тези големи имена не са чак толкова приветливи като хора, и човек наистина може да не иска да работи с […]

Subscribe US Now