Сашо Кадиев не издържа: Годеницата ми е жертва на брутална агресия!

Сашо Кадиев се оплака от тормоз и брутална агресия към годеницата му – моделката Ивелина Чоева. Тв водещият, който иначе пуска шеги и закачки в ефир, този път показа съвсем различна светлина по време на поредното издание на “Преди обед”.

Актьорът алармира за нещо изключително притеснително – приятелката му Ивелина Чоева е станала жертва на брутална агресия на пътя. От думите му става ясно, че красавицата е отнесла куп попържни и замалко да отнесе и физическа саморазправа.
Сашо Кадиев се обясни публично в любов на Ивелина Чоева с това ВИДЕО, а тя го…

“Нещо много лошо – шофьорите мъже как се държат с жените. Моята жена се оплаква. Аз не мога да повярвам какъв език, какво нещо. Например, тя направи някаква грешка, някаква елементарна. Слизат от колите, отиват при нея, блъскат по прозорците. Такива думи говорят, които не мога да кажа в ефира. Псуват на майка, на други роднини. Казват – “ти си тъпа”, не знам си какво. Брутални! И тя ми ги разказва тези неща всеки ден. И аз не мога да повярвам. Може би, защото съм мъж и съм популярен и не смеят много на мен да ми викат. Но на мен никога не ми се е случвало чак такова нещо. А на вас, жените – брутално отношение от шофьори на пътя”, оплака се в ефира Кадиев.
Сашо Кадиев попари жестоко Ивелина Чоева, отказа й… СНИМКА
По-рано в разговора с братя Аргирови и колежката му Деси Стоянова пък, той засегна и друга тема, свързана с управлението на автомобили, главно в България.

“Според мен трябва да въведат изкуствен интелект в голяма част от шофьорите в България, поради липса на естествен. Това са мерки за сигурност. Защото много хора не можем да караме, включително и аз. Аз карам от 20 и няколко годни. Но аз съм хулиган. Аз не съм за тези пътища, аз съм за италианските. Аз съм за Сицилия”, пошегува се той.
След това синът на Катето Евро разкри и интересен факт от Италия, където е бил на два пъти в последните три месеца.
“Ще ви дам един пример от Италия. Виждаме там по улиците едни много малки колички и ги карат само млади хора. Спряхме младите, те ни казаха – “Тука ни е разрешено още от 14-годишна възраст да ги караме”. Но те вдигат само 50 километра в час тези колички. И когато станеш на 18 години, ти си карал вече четири години, карал си редовно и вече си се качваш на нормална кола. Всички тинейджъри си карат тези малки коли, събират се, приказват си. Като гледам тази система работи”, разказа той.

“Каквото и да направят, българинът ще намери начин да го заобиколи. Карането в България е някакво безумие. Аз от центъра, докато отида до Банкя и докато се върна, се прибирам изморен. Ти през цялото време си нащрек. Минават ти оттук, оттам, с някаква зверска скорост”, включи се в темата и Светослав Аргиров./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли новият мъж в живота на Селена Гомес

Джеръми Алън Уайт може и да стана популярно име покрай участието си в сериала “Безсрамници”, но всички заговориха за него след участието му в The Bear, където той е в ролята на шеф готвач, който се готви да отвори ресторант след смъртта на брат си. Нямаше как да феновете на […]

Subscribe US Now