Готова за секс: София Маринкова се разчекна полугола в кухнята

Aктрисата София Маринкова, която зрителите познават от сериалите “Пътят на честта“ и „Ол инклузив“, шокира последователите си в социалните мрежи с полуголи снимки. 

На вулгарните кадри виждаме актрисата как се е разчекнала в кухнята, а вероятно целта й е да провокира закачки и ласкави коментари. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Sophie Marinkova (@sophie_marinkova)

Вместо това, оказва се, че почитателите й не одобряват това фриволно поведение и кадри, подходящи повече за някоя плеймейтка или фолкпевица. Критика заля актрисата и тя едва ли ще си помисли друг път да пуска такива фотоси. 
Според мнозина това е лош начин да се трупа слава, особено когато си изградил едно доволно ниво в арт гилдията. Пред камерата тя позира с разрошена коса, изрязано боди и тъмни чорапи над коляното. Като една истинска домакиня като видя кухня и веднага ми идва настроението“, пише тя, без да уточнява за какво е „настроението”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Въпросът, който Джо Джонас се е страхувал са зададе

С известна носталгия Джо Джонас се връща назад във времето, в което среща и се влюбва в съпругата си Софи Търнър. За своите преживявания и емоционални моменти музикантът говори наскоро в онлайн радиото On Air with Ryan Seacrest, в което гостува заедно с двамата си братя Кевин и Ник – […]

Subscribe US Now