Голяма промяна за Кейт Мидълтън

Колкото и бляскав да изглежда животът на Кейт Мидълтън, той определено е труден за организиране. Съпруга на престолонаследника на Великобритания, принцеса на Уелс, има редица официални ангажименти като такава, ръководи няколко инициативи, свързани с деца, и самата тя е майка на три.
Ясно е, че няма как да се справя с всичко това без външна помощ. А основният човек, който да организира всичко, е личният й секретар. Съвсем наскоро Кейт се сдоби с нов такъв – това е 51-годишната Алисън Корфийлд.
Изборът й малко нетипичен, защото обикновена за такива важни роли в кралското семейство се избира някой, който вече е работил за Бъкингамския дворец, Кенсингтън или някоя от другите администрации, свързани с короната, поясняват от The Sunday Times.
Корнфийлд обаче идва от съвсем друго място – първоначално е била стюардеса във Virgin Atlantic преди да продължи да работи за компанията на Ричард Брансън в други роли. Впоследствие е част от пиар екипа на ирландския шеф-готвач Клода Маккена.
Кариерата й продължава с друг известен готвач – Джейми Оливър. Именно Алисън Корфийлд е автор на известната програма на Оливър за подобряване на храната в английските училища и намаляване на затлъстяването сред децата.
Така стигаме и до факта, че е назначена да работи за Кейт Мидълтън именно в навечерието на стартирането на Shaping Us – новата инициатива на принцесата, свързана с повече осъзнатост за значението на ранното детско развитие.
Назначаването на Корфийлд бележи и важна стъпка в промяна на начина, по който функционират кралските домакинства. Очаква се в тях да бъдат наемани много повече хора от частния сектор в бъдеще.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Опа! Жената на Гъмзата не прилича на себе си след поредица интервенции СНИМКИ

Балерината Юлияна е жената до музиканта Йордан Йончев – Гъмзата от много години. Двамата са сплотено семейство, за което, въпреки славата на тромпетиста, не са се появявали периодични слухове за кръшкания и скандали. Нещо повече – явно Гъмзата се показва лошо момче само на екран, а в действителност е добър […]